Uhapšeni u hotelu Banjska povezani sa napadom na policiju Kosova

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 26.Sep.2023, 17:09

Uhapšeni u hotelu Banjska povezani sa napadom na policiju Kosova

Policija Kosova je potvrdila da su dvojica uhapšenih 25. septembra u hotelu Banjska zbog posedovanja oružja povezani sa napadom na policiju Kosova u kojem je ubjen policijski službenih Afrim Bunjaku i povređeno nekoliko drugih. Time se broj uhapšenih, koji se povezuju sa napadom 24. septembra u Zvečanu na severu Kosova, povećao na osam.  Policiju Kosova je 24. septembra napala grupa maskiranih i naoružanih lica, nakon što je pokušala da ukloni barikadu od dva kamiona postavljenu u pravcu...
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ukupno osam Srba uhapšeno na severu KiM, zaplenjena velika količina oružja (FOTO)

Izvor: Blic, 26.Sep.2023

Ukupan broj Srba uhapšenih na severu Kosova i Metohije, za koje se smatra da su povezani sa pucnjavom u selu Banjska i ubistvom pripadnika policije, povećan je na osam, saopštila je danas kosovska policija.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.