Izvor: Nezavisne Novine, 24.Apr.2015, 18:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšena grupa zelenaša

PRIŠTINA - Četiri člana porodice Kadri iz sela Belo Polje, opština Podujevo, uhapšena su danas pod sumnjom da su počinili krivična djela zelenašenja, iznude i zastrašivanja lica, te zbog posjedovanja vatrenog oružja, saopštila je kosovska policija.

Uhapšeni su M. Kadri /68/, A. Kadri /40/, A. Kadri /33/ i A. Kadri /26/.

U saopštenju se navodi da je u nastavku iste akcije izvršen pretres u naselju Hajrulah Abdulahu u Prištini, tokom kojeg je pronađena znatna količina >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << oružja, municije i novca pribavljenog iznudom i zelenašenjem.

Pronađen je i zaplijenjen TT pištolj, 15 okvira municije kalibra 7,62 milimetara, 23.105 evra, 50 švajcarskih franaka i 36 dolara.

Poslije akcije provedene u Prištini policija je u domaćinstvu porodice Kadri u Belom polju pronašla i zaplijenila TT pištolj i 415.000 evra.

Uhapšenima je određeno policijsko zadržavanje od 48 časova, a u istragu je uključen i državni tužilac samoproglašenog Kosova zbog sumnje da su uhapšeni dio veće kriminalne grupe.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Kosovo: Četiri člana porodice uhapšena zbog zelenašenja

Izvor: Blic, 24.Apr.2015

Četiri člana porodice Kadri iz sela Belo Polje, opština Podujevo, uhapšena su danas pod sumnjom da su počinili krivična dela zelenašenja, iznude i zastrašivanja lica, i zbog posedovanja vatrenog oružja, saopštila je kosovska policija...Uhapšeni su M. Kadri (68), A. Kadri (40), A. Kadri (33)...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.