Uhapšen osumnjičeni za ubistvo Zumberija

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 26.Jan.2012, 20:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšen osumnjičeni za ubistvo Zumberija

ZUBIN POTOK, PRIŠTINA -

Kosovski Srbin iz sela Zupče, kod Zubinog Potoka, osumnjičen za ubistvo kosovskog policajca Envera Zumberija, danas je uhapšen izjavio je Tanjugu kosovski ministar unutrašnjih poslova Bajram Redžepi.

Redžepi je večeras rekao da se to lice koje je lišeno slobode ne nalazi na međunarodnoj poternici zbog ubistva pripadnika specijalne jedinice kosovske policije ROSU.

Kako saznaje Tanjug, radi se o R.V. iz Zupča, a on je uhapšen, kako >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << je Redžepi rekao, u albanskom selu Čabra.

Pripadnik specijalne jedinice policije Kosova Enver Zimberi ubijen je 26. jula, tokom akcije vlasti Kosova za uspostavljanje "reda i zakona" na prelazima Jarinje i Brnjak na severu Kosova prema centralnoj Srbiji.

Njega je posthumno predsednica Kosova Atifete Jahjaga proglasila herojem Kosova.

Interpol je krajem oktobra prošle godine raspisao poternicu za šestoricom Srba osumnjičenih za ubistvo policajca.

Na toj poternici su Ratomir Božović, Radovan Radić, Milovan Vlašković, Slobodan Vučinić, Dušan Jovanović i Radomir Kasalović.

Euleks je preko Unmika, u slučaju ubistva pripadnika kosovske policije 26. jula, zatražio od Interpola raspisivanje poternice za šestoricom Srba.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kosovo: Hapšenje u vezi sa ubistvom policajca Zimberija

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 26.Jan.2012

EULEX policija saopštila je da je danas uhapsila osobu za kojom se tragalo u vezi sa ubistvom kosovskog policajca Envera Zimberija, koje se desilo 26. jula 2011. Ime uhapšenog u selu Čabra na severu Kosova nije objavljeno. Hapšenje je uslijedilo nakon zajednilke istrage EULEX-a i Kosovske policije....

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Uhapšen Srbin osumnjičen za ubistvo Zumberija

Izvor: Mondo, 26.Jan.2012

Uhapšen kosovski Srbin iz sela Zupče kod Zubinog Potoka, osumnjičen za ubistvo kosovskog policajca Envera Zumberija 26. jula 2011. godine.

Nastavak na Mondo...

Uhapšen Srbin osumnjičen za ubistvo kosovskog policajca

Izvor: S media, 26.Jan.2012

Kosovski Srbin iz sela Zupče kod Zubinog Potoka, osumnjičen za ubistvo kosovskog policajca Envera Zumberija, danas je uhapšen izjavio je Tanjugu kosovski ministar unutrašnjih poslova Bajram Redžepi...Redžepi je večeras rekao da se to lice koje je lišeno slobode ne nalazi na međunarodnoj poternici...

Nastavak na S media...

Uhapšen kosovski Srbin osumnjičen za ubistvo

Izvor: Studio B, 26.Jan.2012

Kosovski Srbin iz sela Zupče kod Zubinog Potoka, osumnjičen za ubistvo kosovskog policajca Envera Zumberija, danas je uhapšen izjavio je Tanjugu kosovski ministar unutrašnjih poslova Bajram Redžepi...Redžepi je večeras rekao da se to lice koje je lišeno slobode ne nalazi na međunarodnoj poternici...

Nastavak na Studio B...

Na Kosovu uhapšen osumnjičeni za ubistvo policajca

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 27.Jan.2012, 09:25

Portparol Kosovske policije Besim Hoti potvrdio je sinoć da su Euleks i policija uhapsili jednu osobu iz Zubinog Potoka osumnjičenu za ubistvo kosovskog policajca Envera Zumberija, ali nije naveo ime i nacionalnu pripadnost uhapšenog. Hoti je agenciji Beta rekao da je ta osoba uhapšena u centru...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.