Uhapšen komandant policije u Novom Brdu

Izvor: Mondo, 08.Sep.2017, 20:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšen komandant policije u Novom Brdu

Komandant Policijske stanice u Novom Brdu uhapšen je zbog zloupotrebe službenog položaja i ovlašćenja, saopštio je danas Policijski inspektorat Kosova (PIK).

Foto: Screenshot/Googlemaps

Navodi se da je on uhapšen juče u jutranjim časovima, a PIK je preporučio Kosovskoj policiji da ga suspenduje.

Uhapšeni starac je nevin

"Istražitelji PIK-a izvršili su operativni plan u regionu Gnjilana i po naređenju Osnovnog suda u Gnjilanu >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << pretresli tri lokacije i oduzeli materijalne dokaze koji će poslužiti za dalji krivični postupak", navedeno je u saopštenju.

Alo kolega!? Policajac uhapšen sa 20kg marihuane

Dodaje se da je uhapšen još jedan građanin, kao i da je obojici određen pritvor od 48 časova.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Uhapšen komandant Policijske stanice u Novom Brdu

Izvor: NoviMagazin.rs, 08.Sep.2017

Komandant Policijske stanice u Novom Brdu uhapšen je zbog zloupotrebe službenog položaja i ovlašćenja, saopštio je danas Policijski inspektorat Kosova (PIK)...Navodi se da je on uhapšen juče u jutranjim časovima, a PIK je preporučio Kosovskoj policiji da ga suspenduje..."Istražitelji PIK-a...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.