Uhapšen još jedan Srbin na KiM

Izvor: B92, 16.Jun.2023, 20:19

Uhapšen još jedan Srbin na KiM

Policija tzv. Kosova uhapsila je danas u Leposaviću još jednog Srbina.

Policija tzv. Kosova saopštila je da je uhapsila osumnjičenog za napad na novinare u Leposaviću 29. maja, a kako je objavio ministar unutrašnjih poslova Dželjalj Svečlja radi se o Srbinu.

Policija tzv. Kosova je u saopštenju navela da je, nakon obezbeđivanja dokaza i identifikacije osumnjičenog Srbina, on danas u popodnevnim časovima uhapšen u Leposaviću, a potom sproveden u policijsku >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << stanicu na razgovor i dalje postupanje.

"Sve dalje radnje biće preduzete u saradnji i koordinaciji sa pravosudnim organima", stoji u saopštenju u kojem se dodaje da policija ostaje posvećena izvršenju zakonskih i ustavnih obaveza, održavanju reda i javne bezbednosti, vladavini zakona i privođenju pravdi osumnjičenih za kršenje zakona i reda.

Svečlja je naveo da je uhapšeni "jedan od vođa grupe koja je 29. maja napala novinare Kaldža u Leposaviću".

Napisao je i da će "svi napadači i kriminalci biti privedeni pravdi".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.