Ugovor o davanju placa za izgradnju Novinarskog doma u Gračanici

Izvor: NoviMagazin.rs, 18.Jan.2016, 21:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ugovor o davanju placa za izgradnju Novinarskog doma u Gračanici

Predsednik Udruženja novinara Srbije (UNS) na Kosovu Budimir Ničić i predsednik opštine Gračanica Vladeta Kostić potpisali su danas ugovor o davanju placa za izgradnju Novinarskog doma u Gračanici.

Kako je UNS saopštio, ugovorom se Udruženju novinara Srbije dodeljuje plac od 400 metara kvadratnih na period od 99 godina uz mogućnost produženja.

Predsednik opštine Gračanica Vladeta Kostić izjavio je da je ponosan što je ovo novinarsko udruženje kao centar >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << svojih okupljanja i aktivnosti na Kosovu izabralo upravo Gračanicu.

Predsednik UNS na Kosovu Budimir Ničić izrazio je nadu da će ubrzo biti započeta izgradnja Novinarskog doma, jer su novinari zaslužili svoj prostor, a pošto su u poslednjih 15 godina pokazali i dokazali da su stabilan stub informisanja.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.