Tužilaštvo u Prištini  pokrenulo istragu zbog napada na novinara

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 12.Apr.2023, 09:09

Tužilaštvo u Prištini pokrenulo istragu zbog napada na novinara

Osnovno tužilaštvo u Prištini je saopštilo da je pokrenuta "intenzivna istraga" kako bi se rasvetlio slučaj napada na novinara Valjona Sulju (Valon Syla). Slučaj je okarakterisan kao nanošenje lakših telesnih povreda. Policija Kosova je u dnevnom izveštaju navela da se napad dogodio 11. aprila posle 22 časa. Navodi se da su se nepoznata lica nakon napada na novinara odvezla automobilom lokalnih registarskih oznaka. Udruženje novinara Kosova je ranije u sredu, 12. aprila osudilo...
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Specijalno tužilaštvo i policija Kosova: Uhapšene tri osobe osumnjičene za napad na novinara Sulju

Izvor: Danas, 12.Apr.2023

Specijalno tužilaštvo Kosova i Kosovska policija su saopštili da su uhapšene tri osobe osumnjičene za napad i povređivanje novinara Valjona Sulje u utorak pred ponoć u Prištini.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.