Ubistvo u Suvoj Reci, uhapšen kosovski policajac

Izvor: RTS, 17.Mar.2019, 23:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ubistvo u Suvoj Reci, uhapšen kosovski policajac

Pripadnik kosovske policije uhapšen je zbog sumnje da je ubio čoveka u kockarnici u Suvoj Reci.
Kosovska policija je na konferenciji za novinare saopštila da je žrtva J. A. iz sela Mušitište, a da je za ubistvo osumnjičen policijski narednik sa inicijalima S. Š., prenosi portal Koha.
Policijski inspektorat je saopštio da se ubistvo dogodilo u kazinu u selu Reštane, da je odmah informisan >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << nadležni tužilac i da se nakon prikupljanja informacija sumnja da je u slučaj kao osumnjičeni uključen i jedan policijski zvaničnik.
Osumnjičenom je po nalogu tužioca određena mera policijskog zadržavanja od 48 sati, dok se nastavlja istraga do potpunog rasvetljavanja slučaja.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

UBISTVO NA KOSOVU: Pripadnik KPS ubio civila u kafiću

Izvor: Večernje novosti, 18.Mar.2019, 00:09

Pripadnik Kosovske policijske službe (KPS) ubio je danas u jednom kafiću u selu Reštane kod Suve Reke lice čiji su inicijali J. A. iz sela Mušutište Pripadnik kosovske policije uhapšen je zbog sumnje da je ubio čoveka u kockarnici u Suvoj Reci.Kosovska policija je na konferenciji...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.