UŽIVO: Vučić - Za nas nema srećnog rešenja za KiM, posao predsednika nije da obmanjuje ljude, pred nama je teška borba

Izvor: Večernje novosti, 06.Jun.2020, 10:57

UŽIVO: Vučić - Za nas nema srećnog rešenja za KiM, posao predsednika nije da obmanjuje ljude, pred nama je teška borba

Čvrsto i snažno ćemo da se borimo za interese našeg naroda na KiM, rekao je predsednik Vučić Borićemo se čvrsto i snažno za Kosovo i Metohiju, naše interese i prava našeg naroda, ali za nas nema srećnog rešenja, rekao je danas predsednik Srbije Aleksandar Vučić.- Lajčaka očekujem u Beogradu odmah posle izbora. Za nas tu nema srećnog rešenja, kako god bude, ne možemo biti naročito zadovoljni. Ne >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << mogu da lažem ljude. Posao predsednika niti nekoga ko se bavi politikom nije da obmanjujemo ljude. Čvrsto i snažno ćemo da se borimo za interese našeg naroda na KiM. Pred nama je šest meseci do godinu dana teške borbe za život naših ljudi. Očekujem pritiske, rekao je Vučić gostujući u jutarnjem programu Prve.- Očekujem i razgovore sa Ričardom Grenelom, i sa svima koji se interesuju za rešavanje pitanje KiM, rekao je Vučić.On je istakao da se ne može očekivati da će velike sile i ključne zemlje promeniti svoj stav o nezavisnosti tzv. Kosova, te stav da nema promene granica sadašnjeg Kosova u odnosu na Srbiju.Kako god da bude rešenje, Beograd ne može da bude naročito zadovoljan, ponavlja predsednik Srbije i dodaje da laganjem ili varanjem ljudi ne bi ništa mogao da postigne.“Šta da radim (što Srbi to ne vole da čuju). Da ih lažem da ćemo da dobijemo izlaz kod Valone, a da ćemo u Elbasanu ne znam šta da radimo…. Da će u Kačaniku da dočekaju srpsku reprezentaciju kada nešto postigne…”, upitao je Vučić.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vučić: Očekujem Lajčaka ovde u Beogradu i Prištini odmah posle izbora u Srbiji

Izvor: NoviMagazin.rs, 06.Jun.2020

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da odmah posle izbora u Srbiji očekuje u Beogradu i Prištini predstavnika Evropske unije za razgovor Beograd i Prištine Miroslava Lačjaka kao i da predstoji razgovor i sa američkim predstavnikom Ričardom Grenelom..."Neću da obmanjume narod,...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.