Izvor: Blic, 02.Feb.2023, 11:02

(UŽIVO) SKUPŠTINA RASPRAVLJA O KOSOVU Poslanici u niskom startu, Vučić stigao u Skupštinu, dočekan gromoglasnim aplauzom (FOTO) (VIDEO)

Posebna sednica Skupštine Srbije o Kosovu i Metohiji na kojoj prisustvuje i predsednik Aleksandar Vučić počela je u 10 sati, a na njoj će poslanici razmatrati izveštaj Vlade Srbije o pregovorima sa Prištinom. Vučić je po ulasku u skupštinu dočekan gromoglasnim aplauzom poslanika vladajuće koalicije koji je trajao nekoliko minuta.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

(UŽIVO) SKUPŠTINA RASPRAVLJA O KOSOVU Vučić: Prisustvujemo nekoj vrsti TREĆEG SVETSKOG RATA, izneću SVE NAJGORE što sledi za Srbiju (FOTO, VIDEO)

Izvor: Blic, 02.Feb.2023

Posebna sednica Skupštine Srbije o Kosovu i Metohiji na kojoj prisustvuje i predsednik Aleksandar Vučić počela je danas u 10 sati, i na njoj će poslanici razmatrati izveštaj Vlade Srbije o pregovorima sa Prištinom.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.