UŽASNO: UBIJENA TRUDNICA, žalila se da je neko uhodi, Albanac sa Kosova krivac!

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Dec.2023, 15:44

UŽASNO: UBIJENA TRUDNICA, žalila se da je neko uhodi, Albanac sa Kosova krivac!

Bila trudna sa drugim detetom.

Trudnicu Vanesu Balan, ubio je Bujar Fandaj, Albanac sa Kosmeta, sa kojim je bila u vezi, nakon što mu se poverila da je žrtva uhođenja.

Tužila je muškarca za koga je sumnjala da vrši uhođenje, pa je povukla tužbu.

Ove informacije su otkrivene tokom istraživanja ubistva trudnice, u trudnoći sa drugim detetom.

Muškarac na koga je sumnjala da je uhodi je upoznao Vanesu Balan u supermarketu, kao i Bujar >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Fandaj, pomenuti Albanac sa Kosmeta.

Drugi čovek je počeo da je maltretira na radnom mestu u supermarketu, često se pojavljivao na njenom radnom mestu, vređao je, uhodio.

Vanesa ga je prijavila policiji, kojoj je ispričala sve, dala im je i njegov broj telefona, sa koga ju je zvao, i rekla im da ju je uhodio i ispred kuće.

Žalba je dovela do istrage, koja je završila sudskim procesom, gde je Vanesa povukla žalbu. To je dovelo do oslobođenja optužbi 49-godišnjeg muškarca. Italijanski mediji pišu da je Vanesa ovo ispričala Albancu Fandaju, sa kojim je bila u vezi.

Corriere del Veneto, lokalni medij, piše da su ove informacije saznali iz odbrane okrivljenog, nakon žalbe protiv njega zbog uhođenja. Albanac, Bujar Fandaj, je izjavio da ne zna ništa o uhođenju koje mu je spomenuto u optužnici, i izjavio je da smatra da je identifikovan da je počinio uhođenje, koje je počinio drugi muškarac. Tužilaštvo smatra da je Bujar Fandaj počinio isto delo uhođenja, kao i drugi muškarac, na koga se žalila Vanesa Balan.

Fandaj je pojačao uznemiravanje žene, čak i na radnom mestu, i pretio je otkrivanjem snimaka i fotografija snimljenih u trenucima intimnosti, pretnja koja se materijalizovala slanjem snimka Vanesinom mužu, piše u nalogu suda.

Vanesa Balan je bila rešena da okonča vezu, i pored toga što je priznala prevaru partneru, dovelo je kod Bujara osećaj frustracije i želju za osvetom, koji je rastao tokom nedelja i završio se ubistvom žene, zaključak je istražnog sudije, koji tereti ubicu i za ubistvo sa predumišljajem.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.