UŽAS NA KOSOVU! Umro Srbin kog je maltretirala Kurtijeva policija! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Feb.2024, 12:08

UŽAS NA KOSOVU! Umro Srbin kog je maltretirala Kurtijeva policija! (FOTO)

Preminuo je juče

Ilija Elezović, Srbin koga su prištinske vlasti teretile za navodi ratni zločin i koji je zbog lošeg zdravstvenog stanja pušten da se brani sa slobode, premunuo je u Kosovskoj Mitrovici, potvrdio je danas njegov advokat Ljubomir Pantović.

Elezović, koji je bio dugogodišnji predsednik Lovačkog saveza KiM, preminuo je juče posle duge i teške bolesti, a sahrana će biti obavljena danas u Rudaru kod Zvečana u 13 časova.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
On je uhapšen 20. septembra u Severnoj Mitrovici, a pušten je da se brani sa slobode 24. oktobra prošle godine zbog lošeg zdravstvenog stanja. Vlasti u Prištini su ga teretile za navodi ratni zločin počinjen u Vučitrnu tokom 1999-godine.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.