UŽAS! Kurtijevi policajci ne biraju sredstva da proteraju Srbe: Obmanama i dugim cevima seju strah i maltretiraju ljude u Kosovskoj Mitrovici (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Sep.2023, 16:38

UŽAS! Kurtijevi policajci ne biraju sredstva da proteraju Srbe: Obmanama i dugim cevima seju strah i maltretiraju ljude u Kosovskoj Mitrovici (FOTO)

Nove napetosti na Kosovu

Više medija sa Kosova i Metohije objavilo je informaciju kako su Kurtijevi policajci jutros upali u zgradu u Bošnjačkoj mahali u kojoj se nalaze četiri srpske institucije i pod lažnim izgovorom da imaju dojavu o podmetnutoj bombi, pokušali da isteraju zaposlene.

Objavljene su i fotografije upada "specijalaca" u prostorije u kojima se nalazi Kancelarija za KiM, direkcija PIO fonda, Centar za socijalni rad Vučitrn i Kosovskomitrovački >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << upravni okrug.

Kako prenose mediji, Kurtijevi policajci su očigledno krenuli u izvidnicu zgrade, pod izgovorom nekakve dojave o bombi i tražili su od zaposlenih da napuste objekat ne bi li ih tako na prevaru iselili.

- Kada su videli da je njihova prevara raskrinkana i da zaposleni Srbi neće napustiti svoja radna mesta, krenuli su da obilaze prostorije i popisuju zaposlene...

Jasno je da pripremaju teren za sutra, kada je lažni Kurtijev gradonačelnik postavio ultimatum i planira da preotme srpsku zgradu i istera srpske zaposlene, čime želi da izazove dodatnu krizu i novu eskalaciju situacije na severu Kosova i Metohije - prenose mediji.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.