Izvor: Blic, 30.Dec.2017, 12:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UŽAS KOD KOSOVA POLJA Srbina vezali i PEKLI NA ŠPORETU

Nepoznati maskirani napadači vezali su i pekli na šporetu pedesetsedmogodišnjeg Zlatibora Denića u selu Ugljare kod Kosova Polja, kojeg su pokušali da opljačkaju, rečeno je Srni u Policijskoj stanici Gračanica.

Denić je zadobio teške telesne povrede, odnosno opekotine prvog i drugog stepena na rukama i nogama.

Napad se dogodio u noći izmeću četvrtka i petka.

Komandir Policijske stanice u Gračanici Bratislav Trajković rekao je Srni da je ovaj >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << slučaj prijavljen kasno juče, tek nakon što je Deniću ukazana lekarska pomoć u Domu zdravlja u Ugljaru.

Trajković je naveo da je Denić ispričao da su nepoznata lica u kasnim noćnim satima upala u kuću tražeći novac od prodate njive.

- Kako je on to odbio, razbojnici su ga vezali, pokušavajući da mu iznude novac - rekao je Trajković.

On je dodao da je slučaj preuzelo Više tužilaštvo u Prištini, jer postoji sumnja da se "iza maski" ne kriju Romi kako je to Denić izjavio.

- Mogu slobodno da kažem da su ga mučili, nanete su mu opekotine. U kući je izvršena premetačina, a od njega su tražene pare - kazao je Trajković.

U poslednjih mesec dana u regionu opštine Gračanica gde prodaja imovine uzima maha učestale su krađe i obijanja srpskih kuća.

Nepoznati napadači su provalili u kuću Zlatibora Denića (1950) iz Ugljara kod Kosova Polja pretukli ga, vezali i potom mu naneli teške opekotine po nogama a posle premetačine kuće, ostavili su ga vezanog, prenosi RTV Kim.

Policija i forenzičari su izvšili uviđaj, potvrdio je komandir policijske stanice u Gračanici Bratislav Trajković.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.