USAID: Normalizacija odnosa Srbije i Kosova otključava ekonomske mogućnosti

Izvor: Beta Video, 09.Maj.2023, 18:46

USAID: Normalizacija odnosa Srbije i Kosova `otključava` ekonomske mogućnosti

BEOGRAD - Administratorka Američke agencije za međunarodni razvoj (USAID) Samanta Pauer izjavila je danas u Beogradu da će normalizacija odnosa Srbije i Kosova ``otključati`` ekonomske mogućnosti koje kroz kreiranje programa i partnerstava njena organizacija omogućava i potpomaže. ``Gavna poruka koju (predsednik SAD Džozef) Bajden šalje u ovom trenutku jeste važnost želje da podržimo proces normalizacije odnosa (Srbije i Kosova) i koliko smo ohrabreni postignutim napretkom, iako postoji velika doza skepticizma prema tome da li će pregovori dovesti do rešenja i kuda putevi vode Srbiju i Kosovo``, izjavila je Pauer. (CH1)

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Direktorka USAID: Bajden snažno podržava proces normalizacije odnosa Beograda i Prištine

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 09.Maj.2023

Direktorka Američke agencije za međunarodni razvoj (USAID) Samanta Pauer izjavila je danas da je glavna poruka predsednika Džoa Bajdena da Sjedinjene Američke Države snažno podržavaju proces normalizacije odnosa Beograda i Prištine, jer je ceo region od velikog značaja za SAD.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

USAID: Normalizacija odnosa Srbije i Kosova 'otključava' ekonomske mogućnosti

Izvor: Beta, 09.Maj.2023

Administratorka Američke agencije za međunarodni razvoj (USAID) Samanta Pauer izjavila je danas u Beogradu da će normalizacija odnosa Srbije i Kosova "otključati" ekonomske mogućnosti koje kroz kreiranje programa i partnerstava njena organizacija omogućava i potpomaže."Glavna poruka koju (predsednik...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta Video. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta Video. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.