Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 19.Maj.2023, 17:31

UNS: Novinarima u severnom delu kosovske Mitrovice onemogućen rad

SRBIJA – Na sednici Skupštine opštine Severna Mitrovica, na kojoj je Erden Atić položio zakletvu kao gradonačelnik, redakcije koje su pratile događaj suočile su se sa selektivnim davanjem izjava, odsustvom prevoda na srpski jezik, nepuštanjem u zgradu Skupštine opštine, saopštio je danas UNS. Novinarka Radija Kosovska Mitrovica, Ivana Vanovac, za sajt UNS-a kaže da osoblje […]
Vest UNS: Novinarima u severnom delu kosovske Mitrovice onemogućen rad objavljena je na sajtu Vojvodina uživo.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...






Povezane vesti

UNS: Novinarima u severnom delu kosovske Mitrovice onemogućen rad

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 19.Maj.2023

Na sednici Skupštine opštine Severna Mitrovica, na kojoj je Erden Atić položio zakletvu kao gradonačelnik, redakcije koje su pratile događaj suočile su se sa selektivnim davanjem izjava, odsustvom prevoda na srpski jezik, nepuštanjem u zgradu Skupštine opštine, saopštio je danas UNS.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta VojvodinaUzivo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta VojvodinaUzivo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.