UKRALI VIŠE OD 2000 EVRA! Srbi u Zvečanu ponovo na meti lopova!

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Feb.2020, 16:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UKRALI VIŠE OD 2000 EVRA! Srbi u Zvečanu ponovo na meti lopova!

U noći između 20. i 21. februara dogodila se krađa u kući Srbina Branislava Radovića u Zvečanu.

Iz porodičnog doma Srbina u selu Banjska nadomak Zvečana nestalo je više od 2.000 evra u novcu i zlatni nakit čija je vrednost oko 200 evra, potvrdio je portparol policije na Kosovu za region Sever Branislav Radović.

Prema rečima Radovića, nepoznati kradljivac ili više njih upali su u noći između 20. i 21. februara u kuću oštećenog kroz otvoren prozor prostorije >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u kojoj se nalazio novac.

- Oštećeni je izjavio da je iz ormara uzeto više od 2.000 evra u novcu i zlatni lanac i narukvica koji vrede oko 200 evra - rekao je Radović.

Uviđaj su na licu mesta uradili pripadnici Istražne jedinice policijske stanice u Zvečanu, a dežurni tužilac je slučaj okarakterisao kao krivično delo "teška krađa".
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Opljačkana kuća Srbina u Banjskoj kod Zvečana: Lopovi odneli više od 2.000 evra

Izvor: Večernje novosti, 22.Feb.2020

Iz porodičnog doma Srbina u selu Banjska nadomak Zvečana nestalo je više od dve hiljade evra u novcu i zlatni nakit čija je vrednost oko 200 evra Iz porodičnog doma Srbina u selu Banjska nadomak Zvečana nestalo je više od dve hiljade evra u novcu i zlatni nakit čija je vrednost...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.