UKRAJINA DA PRIZNA KOSOVO Gončarenko ne prestaje sa provokacijama prema Srbiji, podneo rezoluciju parlamentu

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Avg.2022, 12:59

"UKRAJINA DA PRIZNA KOSOVO" Gončarenko ne prestaje sa provokacijama prema Srbiji, podneo rezoluciju parlamentu

Ukrajinski poslanik Aleksej Gončarenko podneo je ukrajinskom parlamentu nacrt rezolucije kojom se predlaže priznanje jednostrano proglašene nezavisnosti Kosova.

- Ukrajina deli zapadne vrednosti i podržaće demokratiju svuda u svetu. Nadam se da će Ukrajina priznati nezavisnost Kosova što pre - napisao je Gončarenko na Tviteru.

I submitted to the Ukrainian Parliament a bill recognizing the independence of #Kosovo. Ukraine shares >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Western values ​​and will support democracy anywhere in the world. I hope Ukraine will recognize #Kosovo's independence ASAP. pic.twitter.com/j9UpJL7OfY

— Oleksiy Goncharenko (@GoncharenkoUa) August 6, 2022

Gončarenko je nedavno na društvenim mrežama u objavi koja se odnosila na Srbiju pored ostalog naveo da će Ukrajina na kraju pobediti, a da će "proces prevaspitavanja biti težak i neprijatan za Srbe".
Pogledaj vesti o: Rat u Ukrajini,   Twiter

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.