UKLONJENE BARIKADE: Veselinović i Repić na slobodi

Izvor: Kurir, 31.Jul.2013, 22:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UKLONJENE BARIKADE: Veselinović i Repić na slobodi

U slučaju da se nastavi praksa neosnovanog hapšenja Srba sa severa Kosova i Metohije, barikade i mirni protesti građana biti nastavljeni, kažu rukovodioci Opštine Zvečan

KOSOVSKA MITROVICA - Zbog puštanja iz pritvora Slobodana Repića i očekivanja da Euleksove sudije donesu takvu odluku i u slučaju Žarka Veselinovića, građani i nadležna rukovodstva Opštine Zvečan odlučili su da privremeno uklone barikade u mestu Rudare i tako omoguće >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << normalno odvijanje saobraćaja na putu Priština – Raška.

U zaključcima dostavljenim medijima, koje prenosi TV Most, upućena je zahvalnost građanima na odgovornom ponašanju i pokazanoj političkoj zrelosti što nisu podlegli provokacijama usmerenim na izazivanje sukoba i veće nestabilnosti.

Takođe zahvaljujemo predstavnicima UNMIK, KFOR i EULEKS, koji su svojim angažovanjem na terenu i u kontaktima sa građanima i lokalnim rukovodstvom dali doprinos da se bezbednosna situacija drži pod kontrolom, navodi se u saopštenju.

Dodaje se da će u slučaju da se nastavi praksa neosnovanog hapšenja Srba sa severa Kosova i Metohije, barikade i mirni protesti građana biti nastavljeni.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.