Izvor: Blic, 19.Jun.2023, 12:29

"UHAPSILI SU GA ZATO ŠTO JE PRELAZIO ULICU" Otac uhapšenog Srbina u Leposaviću: "Presreli su ga policijaci u civilu i oteli ga, sve se vidi na snimku"

- Mog sina su uhapsili samo zato što je prelazio ulicu i to se vidi na snimku. Pre hapšenja je sedeo u kafiću. A pre toga je sedeo u kafiću i pošao je da se susretne sa devojkom. Uhapsili su ga jutros kad je krenuo na posao. Prišli su mu kosovski policajci u civilu, a ne znamo zašto su ga odveli. Nikome ništa nažao nije učinio - kaže Radomir Vukašinović, otac uhapšenog Uroša Vukašinovića (28).
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"UHAPSILI GA ZATO ŠTO JE PRELAZIO ULICU" Oglasio se otac otetog Uroša Vukašinovića

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Jun.2023

Iz Telekoma Srbija je izjavljeno da će preduzeti sve pravne aktivnosti kako bi zaštitili svog zaposlenog...Radomir Vukašinović, otac Uroša Vukašinovića, otetog jutros u Leposaviću, kaže da su njegovog sina uhapsili samo zato što je prelazio ulicu i da se to vidi na snimku...- Pre hapšenja...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.