Izvor: Blic, 10.Dec.2019, 09:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UGROŽENO POSLOVANJE MNOGIH FIRMI Nakon što su prištinske vlasti uvele taksu, izvoz iz BiH SMANJEN ZA 97 ODSTO

Nakon što su prištinske vlasti uvele taksu od 100 odsto na proizvode iz BiH i centralne Srbije, izvoz BiH u prva tri kvartala na samoproglašeno Kosovo iznosio je 3,2 miliona KM i manji je za 105,03 miliona KM ili za 97,04 odsto u odnosu na isti period prošle godine, rečeno je Srni u Ministarstvu spoljne trgovine i ekonomskih odnosa u Savetu ministara u tehničkom mandatu.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Nakon uvođenja taksa, izvoz iz BiH na Kosovo smanjen za 97 odsto

Izvor: Nezavisne Novine, 10.Dec.2019

SARAJEVO - Nakon što su prištinske vlasti uvele taksu od 100 odsto na proizvode iz BiH i centralne Srbije, izvoz BiH u prva tri kvartala na Kosovo iznosio je 3,2 miliona KM i manji je za 105,03 miliona KM ili za 97,04 odsto u odnosu na isti period prošle godine, rečeno je Srni u Ministarstvu ..

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.