UDARNO! HRVATSKA ŠALJE VOJSKU NA KOSOVO!

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Jan.2024, 21:38

UDARNO! HRVATSKA ŠALJE VOJSKU NA KOSOVO!

Temeljni zadatak hrvatskog kontingenta u okviru mirovne misije Kfora je prevoz snaga Kfora, tereta i bitnih osoba

Druga vazduhoplovna jedinica 40. hrvatskog kontigenta poslata je na "Kosovo" u okviru NATO misije Kfor, saopšteno je iz Ministarstva odbrane Hrvatske.

Zapovednik vazduhoplovne jedinice Elvis Mišić, kome je ovo šesti put na "Kosovu" u okviru misije Kfora, rekao je uoči odlaska da su pripadnici vazduhoplovne jedinice dobro pripremljeni i spremni >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da odrade sve zadatke, te da će svojim delovanjem profesionalno i časno predstavljati Hrvatsku vojsku i zemlju.

Temeljni zadatak hrvatskog kontingenta u okviru mirovne misije Kfora, koji je razmešten na području aerodroma "Slatina" u Prištini, je prevoz snaga Kfora, tereta i bitnih osoba.

(Srbija Danas/Kosovo online)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.