Izvor: Blic, 09.Mar.2023, 01:04

"UDARALI SU NAS PESNICAMA I ŠUTIRALI DOK SMO LEŽALI NA ZEMLJI" Ispovest srpskih mladića koje su pretukli pripadnici ROSU

Pripadnici Specijalne jedinice policije ROSU, sinoć su pretukli dvojicu srpskih mladića u selu Jošanica kod Leposavića, a jedan od povređenih mladića Lazar Đoković kaže za Kosovo onlajn da je tortura potrajala nekoliko minuta, i da su ih policajci šutirali i udarali dok su ležali na zemlji.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

ZASTRAŠUJUĆA ISPOVEST SRPSKIH MLADIĆA: Pripadnici ROSU ih brutalno pretukli - udarali pesnicama, oborili na zemlju i šutirali (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Mar.2023

Bili su nemilosrdni prema njima..Pripadnici Specijalne jedinice policije ROSU, sinoć su pretukli dvojicu srpskih mladića u selu Jošanica kod Leposavića, a jedan od povređenih mladića Lazar Đoković kaže da je tortura potrajala nekoliko minuta, i da su ih policajci šutirali i udarali dok su ležali...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.