UBIJEN SRBIN, DVOJICA RANJENA U PUCNJAVI KOD PEĆI

Izvor: Kurir, 20.Okt.2011, 16:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UBIJEN SRBIN, DVOJICA RANJENA U PUCNJAVI KOD PEĆI

PEĆ - Jedna osoba je ubijena, a dve su teško povređene u pucnjavi u selu Dobruša kod Peći.

PEĆ - Jedan Srbin je ubijen, a dvojica su teško povređena oko 12.30 u pucnjavi u selu Dobruša kod Peći kada su pošli da obiđu imanje. Ubijen je Miško Komatina, a ranjeni su  Draško Ojdanić iz sela Dobruša i Dejan Bogićević iz Đurakovca u Metohiji.

Oni se nalaze se van životne opasnosti. Povređeni su zbrinuti u kosovskomitrovačkoj bolnici nakon što im je >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << prva lekarska pomoć ukazana u Osojanu.

Dežurni ortoped u bolnici u Kosovskoj Mitrovici Dušan Petrović rekao je da je reč i o teškim telesnim povredama i da će oba pacijenta biti operisana u toku dana.

“Oba pacijenta su povređena vatrenim oružjem. Ojdanić ima prostrelnu ranu kroz desnu petnu kost, a Bogićević ima prelom desne nadlaktice i leve podlaktice. Ovo je period opservacije. U toku večeri oni će biti operisani”, kazao je dr Petrović.

Ojdanić je rekao novinarima u bolnici da su njih trojica krenula da u Dorbuši obiđu imanje ubijenog Komatine, gde su zatekli Albanca koji mu je uzurpirao imanje.

"Nakon kraćeg razgovora, Albanac nam je rekao da ide nešto da obavi i da će se vratiti odmah. Otišao je do vozila, izvadio pušku i počeo da puca", kazao je Ojdanić.

Policija je utvrdila identit osumnjičenog napadača - reč je o Albancu iz sela Lukavac koji je u bekstvu, rekao je ranije regionalni portparol kosovske policije Dzevat Ibraj.

Policija radi na njegovom hapšenju, a mogući motiv je imovinski spor, kazao je Ibraj.

Policija je pretresla kuću osumnjičenog i pronašla vozilo i oružje kojim je pucano na trojicu Srba, rekao je portparol Ibra.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.