U ponedeljak miting u Kosovskoj Mitrovici

Izvor: Kurir, 08.Jul.2012, 18:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U ponedeljak miting u Kosovskoj Mitrovici

Odluku o održavanju mitinga doneli su na zajedničkoj sednici u četvrtak odbornici četiri severne Skupštine opštine

KOSOVSKA MITROVICA- U organizaciji četiri srpske opštine sa severa Kosova sutra će na trgu Šumadija u severnoj Kosovskoj Mitrovici biti održan protest pod sloganom "Stop šiptarskim separatističkim institucijama".

Odluku o održavanju mitinga doneli su na zajedničkoj sednici u četvrtak odbornici četiri severne Skupštine opštine. >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir <<

Odbornici SO Zvečan, Zubin Potok, Leposavić i Kosovska Mitrovica su tada usvojili i niz zaključaka koji se odnose na pogoršanu političko-bezbednosnu situaciju na Kosovu za šta, kako su ocenili, odgovornost snose pre svih Kfor, Euleks i kosovske institucije.

Miting će početi u 10 sati.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.