U podrumu gajio marihuanu

Izvor: Blic, 14.Feb.2013, 15:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U podrumu gajio marihuanu

Požarevačka policija odredila je zadržavanje Draganu N. (55) iz Kostolca zbog sumnje da je u podrumu svoje kuće uzgajao, brao, sušio i prodavao marihuanu.

Pretresom kuće osumnjičenog, policija je u podrumskim prostorijama našla priručnu laboratoriju sa zasadima marihuane.

Pored lampi i preparata za uzgoj marihuane, policija je našla marihuanu zasađenu u više velikih saksija, a u ostalim prostorijama više od 500 grama sasušenih stabljika marihuane.

>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << />Policija je osumnjičenog uz krivičnu prijavu predala istražnom sudiji Višeg suda u Požarevcu.

Povezane vesti: U Italiji zaplenjeno 118 kilograma marihuane Kosovkska policija zaplenila 122 kilograma marihuane U Gnjilanu zaplenjeno 10 kilograma marihuane Državljanin Srbije uhapšen u Hrvatskoj zbog krijumčarenja marihuane Uhapšeni nekoliko sati posle pljačke
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Gajio marihuanu u stanu, krio je u radijatoru!

Izvor: Telegraf.rs, 14.Feb.2013

Policija je uhapsila Dragana N. (56) iz Kostolca zbog sumnje da je u dužem vremenskom periodu uzgajao marihuanu u svojoj kući, a potom je brao, sušio i prodavao

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.