U kamionu zaplenjeno više od 13 kilograma marihuane

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Nov.2019, 12:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U kamionu zaplenjeno više od 13 kilograma marihuane

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Sadu zaplenili su više od 13 kilograma marihuane i uhapsili F. D. (1983) i M. Z. (1991), sa područja Kosova i Metohije, zbog postojanja osnova sumnje da su učinili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Policija je pronašla 13 kilograma i 700 grama marihuane, u okolini Novog Sada, pretresom kamiona kojim su se vozili osumnjičeni.

F. D. i M. Z. je određeno zadržavanje do 48 sati i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni u Više javno tužilaštvo u Novom Sadu.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zaplenjeno skoro 14 kilograma marihuane u okolini Novog Sada

Izvor: Radio 021, 23.Nov.2019

Policija je u Novom Sadu zaplenila više od 13 kilograma marihuane i uhapsila dve osobe osumnjičene za trgovinu drogom...Uhapšeni su F.D. (36) i M.Z. (28) sa područja Kosova...Policija je pronašla 13 kilograma i 700 grama marihuane, u okolini Novog Sada, pretresom kamiona kojim su se vozili osumnjičeni...Njima...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.