U četvrtak presuda za pokušaj ubistva novosadskog policajca

Izvor: Radio 021, 09.Jun.2015, 13:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U četvrtak presuda za pokušaj ubistva novosadskog policajca

U novosadskom Višem sudu u četvrtak će biti izrečena presuda Isufu Strani (59), državljaninu Nemačke, poreklom sa Kosova optuženom za pokušaj ubistva policajca Ivana Mičića (26) 19.aprila prošle godine na Adicama u Slavujevoj ulici.

Na završetku suđenja Strana je izjavio da mu je izuzetno "i iz srca žao" što je povređen jedan mladi čovek.

- Ponovo ističem, da  nisam imao nameru da ikoga upucam, posebno ne u policajca. Prevarila me je ta porodica, ali >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << napominjem da je u kući u kojoj se to desilo pri dolasku patrole sve bilo mirno. Molim sudsko veće da se smiluje - kazao je optuženi iznoseći završne reči.

Prema optužnici, Strana je u dnevnoj sobi kuće u kojoj je bilo više osoba, hicem iz pištolja pokušao da liši života policajca koji je s kolegom došao po pozivu Ćamile Hešljani koja je prijavila njegovo nasilje.

Zamenik višeg javnog tužioca Goran Jović je u zavšrnoj reči naveo da je nesumnjivo utvrđeno da je okrivljeni počinio dela koja mu se stavljaju na teret, pokušaj teškog ubistva, ali i delo koje je i sam "pod  teretom dokaza priznaje".
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.