U blizini bolnice i dva tržna centra u Prištini lažne dojave o bombi

Izvor: Blic, 27.Nov.2015, 17:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U blizini bolnice i dva tržna centra u Prištini lažne dojave o bombi

Kosovska policija saopštila je da je u toku dana dobila nekoliko anonimnih dojava o postavljanju eksplozivnih naprava pod automobile na području urbanog dela Prištine i da su svi pozivi bili lažni.

U saopštenju se navodi da je policija izašla na sve tri lokacije, u blizini tržnih centara Dardanija, Veternik i u blizini bolnice.

Policija je upozorila građane da, uprkos sumnjama o postavljenim eksplozivnim napravama, vode računa o tome da se lažne dojave mogu >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << tretirati kao krivično delo lažnog uznemiravanja građana.

Na Kosovu je danas neradni dan jer se slavi Dan zastave Albanije, a za sutra su najavljene masovne demonstracije u Prištini predstavnika tri opozicione parlamentarne stranke koje se protive formiranju zajednice srpskih opština.

Protestni skup, za koji tvrde da će biti miran i nenasilan, održaće predstavnici Samoopredeljenja, Alijansa za budućnost Kosova i Inicijative za Kosovo.

Policija je povodom toga pooštrila kontrolu kako u samom gradu, tako i na prilaznim putevima Prištini.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.