U Zubinom Potoku se gradi policijska stanica, meštani uznemireni

Izvor: B92, 28.Okt.2023, 13:53

U Zubinom Potoku se gradi policijska stanica, meštani uznemireni

U blizini OŠ "Jovan Cvijić" u Zubinom Potoku, u petak su otpočeli radovi na izgradnji policijske stanice, što je dodatno uznemirilo žitelje ove opštine.

U razgovoru za Kosovo onlajn predsednik Privremenog organa opštine Zubin Potok Srđan Vulović kaže da će u ponedeljak škola podneti prijavu Tužilaštvu i zatražiti obustavu radova.

"Otpočeli su radove na Svetu Petku koju kao slavu obeleževa 70 >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << odsto ljudi u Zubinom Potoku, a 30 odsto ide na slave. Učinićemo sve da sa našim narodom zaštitimo njihova prava, angažovan je advokat Nebojša Vlajić i u ponedeljak će biti podneta prijava da se radovi obustave. Parcela je 2018. odlukom Ministarstva unutrašnjih poslova u Prištini oduzeta od škole, ali nikada niko iz opštine nije dobio odluku povodom toga, niti je ikada zatražena građevinska dozvola da se gradi nešto. Zašto su sada baš krenuli s radovima, možete da pretpostavite", kaže Vulović.

Iz Kosovske policije su naveli da bi prema planu na pomenutoj parceli u neposrednoj blizini OŠ "Jovan Cvijić" prvo trebalo da budu postavljeni policijski kontejneri.

U ovom trenutku nije poznato da li će u tim kontejnerima biti stacionirana regularni pripadnici policije ili specijalci kosovske policije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nova provokacija Prištine: Kurtijeva policija gradi stanicu u blizini srpske škole u Zubinom potoku - meštani uznemireni!

Izvor: 24sedam.rs, 28.Okt.2023

Učinićemo sve da sa našim narodom zaštitimo njihova prava, angažovan je advokat Nebojša Vlajić i u ponedeljak će biti podneta prijava da se radovi obustave - rekao je Vulović

Nastavak na 24sedam.rs...

MEŠTANI ZUBIN POTOKA UZNEMIRENI! Kurtijeva policija nadomak SRPSKE škole

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Okt.2023

Rečeno je da će u ponedeljak biti podneta prijava kako bi se radovi obustavili...U neposrednoj blizini OŠ "Jovan Cvijić" u Zubinom Potoku, u petak su otpočeli radovi na izgradnji policijske stanice, što je dodatno uznemirilo žitelje ove opštine...U razgovoru za Kosovo onlajn predsednik Privremenog...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.