U Severnu Makedoniju građani Srbije i još tri zemlje regiona od sutra bez PCR testa

Izvor: NoviMagazin.rs, 11.Okt.2020, 20:39

U Severnu Makedoniju građani Srbije i još tri zemlje regiona od sutra bez PCR testa

Državljani Srbije, Kosova, Crne Gore i BiH od sutra u Severnu Makedoniju mogu da uđu bez PCR testa na koronavirus.

Takvu odluku je vlada u Skoplju donela 6. oktobra, navodeći da po pricipu reciprociteta i makedonski građani u te četiri zemlje ulaze bez testa na kovid.

Premijer Severne Makedonije Zoran Zaev je, kada je objavio tu informaciju, apelovao da se putovanje svede na minimum i isključivo za neodložne potrebe i sa potpunom primenom svih mera lične zaštite >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << od korona virusa.

Obavezno posedovanje PCR test za ulazak građana Srbije, Crne Gore, BiH i Kosova vlada u Skoplju ponovo uvela 9. jula, nakon što je krajem juna bila otvorila granice za nesmetan ulazak bez potrebe za testom na kovid i odlaskom u izolaciju ili u karantin.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.