Izvor: Piplmetar.rs, 16.Jan.2024, 09:30

U Severnoj Mitrovici eksplodirala ručna bomba, povređene dve osobe

Kosovo Onlinedanas 08:22

Foto: Kosovo online
U Severnoj Mitrovici sinoć su povređene dve osobe nakon što je eksplodirala ručna bomba malo pre ponoći u ulici Kneza Miloša, u neposrednoj blizini motela „Biševac“.
Kako je za Kosovo onlajn potvrdio zamenik komandira policije za region Sever Veton Eljšani povređeno je dvoje ljudi, a oštećeno je i više automobila.
„Oko 23.50 je došlo do eksplozije u Severnoj Mitrovici. Povređeno >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << je dvoje Ljudi. Zašto je došlo do eksplozije videćemo, istraga je u toku“, naveo je Eljšani.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.




Povezane vesti
Najnovije
Društvo



Naslovna strana
Naslovna strana za 16. januar 2024.
Galerija



Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa
Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.


Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.
– Minja Miletić, TV novinarka



Opširnije
Izvor: Danas.rs

Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Piplmetar.rs...






Povezane vesti

Eksplozija u Severnoj Mitrovici, povređene dve osobe

Izvor: NoviMagazin.rs, 16.Jan.2024

Vršilac dužnosti direktora Regionalne policije za sever Kosova Veton Eljšani je potvrdio da se sinoć, nešto pre ponoći, u blizini hotela "Biševac" u Severnoj Mitrovici dogodila eksplozija u kojoj su povređene dve osobe, od kojih jedna teže i da je ona van životne opasnosti.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.