Izvor: Blic, 23.Okt.2023, 06:36

U REGIONU IMA 20 DŽIHAD ĆELIJA, GLAVNA SU "BALKANSKI LAVOVI" Zastrašujuće upozorenje italijanskih obaveštajaca: "Lako ih je aktivirati za napad"

Dvadeset ekstremističkih "džihad" ćelija trenutno operiše na teritoriji Balkana, a cilj su im teroristički napadi širom Evrope, upozoravaju italijanske obaveštajne službe, a prenose mediji u ovoj zemlji. Ovih grupacija najviše ima na teritoriji Kosova, Albanije i BiH, ali postoje i u Crnoj Gori, užoj Srbiji i Severnoj Makedoniji. One predstavljaju, kako se tvrdi, "inkubator pretnji bezbednosti" čitavoj Evropi.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Obaveštajne službe evropske zemlje upozorile: Ima ih 20, najopasniji su "Balkanski vukovi", a cilj je napad

Izvor: B92, 23.Okt.2023

Dvadeset ekstremističkih "džihad" ćelija trenutno operiše na teritoriji Balkana, a cilj su im teroristički napadi širom Evrope, upozoravaju italijanske službe..Kako prenosi Blic, tih grupacija najviše ima na teritoriji tzv. Kosova, Albanije i BiH, ali postoje i u Crnoj Gori, užoj Srbiji i Severnoj...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.