U Prištini hapšenje zbog trgovine drogom

Izvor: Blic, 02.Okt.2012, 19:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Prištini hapšenje zbog trgovine drogom

Euleksova istražna jedinica za organizovani kriminal i Direktorat za istragu trgovine narkoticima kosovske policije uhapsili su danas jednu osobu u zajedničkoj operaciji sprovedenoj u Prištini.

Slučaj je povezan sa organizovanim kriminalom i trgovinom drogama, saopšteno je iz Euleksa, a policija je izvršila pretres dva objekta i zaplenila supstance za koje se sumnja da su herion i marihuana, dva vozila i nekoliko komada oružja.

Osumnjičena osoba se traži u Nemačkoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << zato što je navodno bila povezana sa organizovanim kriminalom i trgovinom drogama između 2009. i 2011. godine.

Dokumenti o slučaju preneti su iz Nemačke na Kosovo kroz proceduru međunarodne pravne saradnje.

Istragu o ovom slučaju sprovodi mešoviti tim koji čine Euleksovi i lokalni tužilac iz Kancelarije Specijalnog tužilaštva Kosova, dodaje se u saopštenju.

Povezane vesti: Uhapšen sin balkanskog narko bosa Nasera Keljmendija Policija: Keljmendi nije uhapšen u Peći U međunarodnoj akciji zaplenjeno više od 87 kilograma kokaina Turska odbija da uhapsi hirurga Sonmeza, Euleks nezadovoljan Saslušana dvojica zbog ubistva bračnog para Jevtić u Talinovcu
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.