Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Apr.2023, 14:39

U Zubinom Potoku protest Srba zbog hapšenja Milovana Božovića

Kosovska policija uhapsila je danas u Kosovskoj Mitrovici, u okviru borbe protiv organizovanog kriminala, M.B. (1987) srpske nacionalnosti, za koga se sumnja da je pre dve večeri zapalio automobile u Zubinom Potoku koji su registrovani na tzv. kosovske tablice RKS, rekli su iz kosovske policije za Tanjug. U Zubinom Potoku se večeras okupili Srbi zbog hapšenja Milovana Božovića.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

NOVI NAPAD NA KOSOVU: U Leposaviću zapaljena tri automobila, jedan imao "BG" tablice!

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Apr.2023

Drama na severu Kosova..Kosovska policija saopštila je da su nepoznate osobe tokom noći zapalile tri automobila u Leposaviću, na severu Kosova i Metohije. Iz policije navode da su zapaljena dva automobila tzv. kosovskih registarskih oznaka "RKS" i jedan srpske registracije "BG"...- Policijske jedinice...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.