Priština: Zbog droge 23 g. zatvora

Izvor: B92, 08.Avg.2011, 21:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Priština: Zbog droge 23 g. zatvora

Priština -- Mešovito veće Okružnog suda u Prištini osudilo je četiri osobe za trgovinu narkoticima na ukupno blizu 23 godine zatvora i novčanu kaznu od 35.000 evra.

Mešovito veće je sastavljeno od kosovskih i sudija Euleksa.

Osuđeni Anton Sulja, Vilson Dreni, Driton Sulja i Antalj Varga oslobođeni su prvobitne optužbe za organizovani kriminal, ali su proglašeni krivim za neovlašćenu kupovinu, posedovanje, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << raspodelu i prodaju opasnih narkotika.

Pored toga, Anton Sulja i Vilson Dreni su proglašeni krivim za krivično delo neovlašćenog vlasništva, kontrole, posedovanja ili upotrebe oružja.

Presudom koja je doneta 5. avgusta, Anton Sulja je osuđen na sedam godina zatvora i novčanu kaznu od 10.000 evra, Vilson Dreni na šest godina i tri meseca zatvora i novčanu kaznu od 9.500 evra.

Driton Sulja dobio je pet godina robije i mora da plati novčanu kaznu od 8.000 evra, dok je Antalj Varga osuđen na četiri godine i šest meseci zatvora i novčanu kaznu od 7.000 evra.

Okrivljeni imaju pravo žalbe na presudu u roku od 15 dana.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Priština: Osuđena četvorica na ukupno 23 godina zatvora zbog droge

Izvor: Blic, 08.Avg.2011

PRIŠTINA - Mešovito veće Okružnog suda u Prištini, sastavljeno od kosovskih i sudija Euleksa, osudilo je četiri osobe za trgovinu narkoticima na ukupno blizu 23 godine zatvora i novčanu kaznu od 35.000 evra, saopšto je danas Biro Euleksa za medije i odnose s javnošću...Osuđeni Anton Sulja,...

Nastavak na Blic...

Zatvor za narko-dilere iz Prištine

Izvor: S media, 08.Avg.2011

U Prištini osuđena četvorica na skoro 23 godine zatvora zbog tgovine narkoticima. Okrivljeni imaju pravo žalbe na presudu u roku od 15 dana. ..Mešovito veće Okružnog suda u Prištini, sastavljeno od kosovskih i sudija Euleksa, osudilo je četiri osobe za trgovinu narkoticima na ukupno blizu 23...

Nastavak na S media...

Zatvorske kazne četvorici dilera drogom

Izvor: Blic, 09.Avg.2011, 15:25

PRIŠTINA - Mešoviti sudsko veće u Prištini osudilo je četvoricu Albanaca, švercera droge, na ukupno 22 godine i devet meseci zatvora i novčanu kaznu od 34.500 evra. ..- Anton Sulja, Vilson Dreni, Driton Sulja i Antalj Varga oslobođeni su prvobitne optužbe za organizovani kriminal, ali su proglašeni...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.