Priveden Albanac koji je u Gračanici pucao iz vozila u pokretu, bio pijan

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 04.Feb.2023, 12:02

Priveden Albanac koji je u Gračanici pucao iz vozila u pokretu, bio pijan

Policija u Gračanici privela je osobu koja je pucala iz automobila u pokretu u ovom gradu, rekla je za Tanjug gradonačelnica Gračanice Ljiljana Šubarić.

Šubarić je rekla da joj je u policiji rečeno da je privedena osoba koja je pucala iz automobila u pokretu u Gračanici.

U policijskoj stanici opštine Gračanica za Tanjug su rekli da je priveden Albanac, star oko 30 godina, navodeći da je bio u alkoholisanom stanju kada je pucao.

Kosovska policija >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << je u pisanom odgovoru za Tanjug navela da je policija oduzela osumnjičenom vatreno oružje, u prisustvu branioca, kao i da je on saslušan.

Navodi i da je identifikovala osumnjičenog kao muškarca F.R.

Iz kosovske policije rekli su da su sprovedeni neophodni policijski postupci u koordinaciji sa tužiocem i da je otvoren predmet za krivična dela: upotreba oružja ili opasnog vozila, kao i posedovanje, kontrola ili neovlašćeno posedovanje oružja.

Do pucnjave je došlo u blizini spomenika Milošu Obiliću.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

U Gračanici pucano iz automobila u pokretu

Izvor: Nezavisne Novine, 04.Feb.2023

GRAČANICA - Više metaka ispaljeno je tokom noći u Gračanici iz automobila u pokretu, potvrđeno je iz policije.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.