U Beogradu danas 150-toro mališana sa KiM, da li je reč o zloupotrebi?

Izvor: KMnovine.com, 08.Dec.2018, 14:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Beogradu danas 150-toro mališana sa KiM, da li je reč o zloupotrebi?

Agencije prenose da će u okviru velike humanitane akcije, u oganizaciji Štark Arene i Nezavisnog sindikata policije, u Beogradu danas boraviti 150 dece sa Kosova i Metohije.


   
Foto: Ilustracija    








Srpski identitet je u velikoj krizi. Vlast ne preza od zloupotrebe bilo čega pa ni od najugroženije kategorije - dece sa Kosova i Metohije. Kako je javljeno, oni će >> Pročitaj celu vest na sajtu KMnovine.com << sa decom poginulih i ranjenih policajaca, posetiti Ministarstvo unutrašnjih poslova - Žandarmeriju, Muzej savremene umetnosti, a za kraj dana mališani će prisustvovati predstavi na ledu u Štark Areni, gde će im biti uručeni novogodišnji paketići.

Poznato je, govorilo se o tome i mnogo dokaza je ostalo o izdaji Kosova i Metohije od strane Žandarmerija (klik). Ta jedinica, pod komandom Bratsilava Dikića, aktivno je učestvovala u slamanju otpora srpskog naroda, pomagala šiptarske institucije da zažive na severu porajine i time u potpunosti zaokruži šiptaska vlast i (za Srbe ipak) lažna država. Čak je i uhapsila Srbina sa KiM, Slavoljuba Jovića, koga je srpska vlast lažno optužila da je "napao" nemačke vojnike KFOR-a koji su streljli goloruke Srbe na mostu u Zvečanu 1. juna 2012. godine. Srpske insitucije su postupale po nalogu američkih gazdi koje su naložile da se slomi otpor Srba u pokrajini i ugrozi svako ko je ustanju da otpor organizuje.


Ponašanje Žandarmerije je direktni uzrok aktuelne humanitarne krize na Kosovu i Metohiji koja je snašla srpski narod!
Danas će deca obići upravo Žandarmeriju koja će svojim uniformama, opremom i uvežbanošću pokušati da ih fascinira dok i dalje, duža administativne linije sa Kosovom i Metohijom, upravo ona osgurava "granice" šiptarske države gurajući tu istu decu u poslednji kazamat u Evropi.


   
Žandarmerija na severu pokrajine oružjem štiti i gradi Šiptarima granicu. U više navrata je uperila oružje  uSrbe koji su izbegavali da koriste šiptarske prealaze i pretila da će pucati.    









Sramno, jadno, beščasno! Isto tako sramno je i što niko ne diže glas protiv ve zloupotrebe već je ona samo još jedn politički performans Vučićevog režima koji na taj naćin želi da obmane srpsku javnost da on brine o Srbima na KiM a svetskoj da pokaže da se taj narod nalazi u humanitarnoj krizi. Ništa od toga nije tačno i nikome, nažalost, nije stalo do te dece.

Sada, kao i za pedeset godina, ako se vladari u Srbiji ne promene ili dođe tek do formalne promene kao što je to komunizam doživeo "preobraćenje" u "demokratiju", sve će biti isto osim - bez tog dela naroda koji će takvom politikom posatati albanizovan.

Zlodela aktuelne vlasti ostaće zapamćena i sačuvana od zaborava da onima koji iskreno budu želeli dobro, pomognu da pokažu ko to nije mario od zloupotrebe najugroženijih i to sa krajnjim ciljem - da im bude još gore.



KM Novinama je potrebna vaša podrška - pročitajte zašto KLIK

Izvor: KM Novine    :: © 2014 - 2018 ::    Hvala na interesovanju

Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na KMnovine.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KMnovine.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KMnovine.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.