Tzv. kosovska policija ponovo pretresa objekte u Leposaviću

Izvor: B92, 26.Dec.2023, 13:39

Tzv. kosovska policija ponovo pretresa objekte u Leposaviću

U naselju Slanište u Leposaviću tzv. kosovska policija i carina vrše pretres magacina jednog prodajnog objekta.

Ovo je drugi ovakav pretres u Leposaviću nakon pretresa objekta iste namene od pre nekoliko dana.

Zamenik direktora tzv. kosovske policije za region Sever, Veton Eljšani je za Tanjug rekao da se pretres vrši zbog sumnje da se u njemu nalazi roba bez porekla za koju se pretpostavlja da je poreklom iz centralne Srbije.

"Policija je danas u prepodnevnim >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << časovima dobila dojavu sa sumnjom da se u jednom magacinu u Leposaviću nalazi švercovana roba. Odeljenje za privredni kriminal, policija i carina rade svoj posao", rekao je on i dodao da je prodajni objekat uredno registrovan.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na B92...






Povezane vesti

U Leposaviću tzv. kosovska policija ponovo pretresa objekte

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 26.Dec.2023

U naselju Slanište u Leposaviću tzv. kosovska policija i carina vrše pretres magacina jednog prodajnog objekta, rekao je danas zamenik direktora tzv. kosovske policije za region Sever, Veton Eljšani.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.