Tzv. Kosovska policija uhapsila još jednog Srbina! Prećutna saglasnost Beograda? (VIDEO)

Izvor: KMnovine.com, 23.Jun.2023, 14:13

Tzv. ''Kosovska policija'' uhapsila još jednog Srbina! Prećutna saglasnost Beograda? (VIDEO)

Tzv. ''Kosovska policija'' uhapsila još jednog Srbina! Prećutna saglasnost Beograda? (VIDEO) Još jedan Srbin uhapšen je na Kosovu i Metohiji što je osmo hapšenje od dolaska separatisčkih gradonačelnika u srpske zgrade opština na severu pokrajine.


   
KFOR nemo posmatra nasilje nad Srbima dok govori kako su tu da obezbede mir.

   


Specijalne jedinice takozvane "kosovske policije" jutros >> Pročitaj celu vest na sajtu KMnovine.com << su privele još jednog Srbina, radi se  muškarcu Nemanji Orloviću. Zaposlen je u Javnom komunalnom preduzeću a u slobodno vreme radi u lokalnoj perionici automobila i tepiha.kako bi prehranio porodicu. Otac je četvoro male dece.


Takozvana "Kosovska policija" saopštila je da je uhapšen zbog "napada na KFOR". Naime, većina uhapšenih poslednjih mesec dana je optužena za napad na KFOR zbog događaja kada je u stvari KFOR napao Srbe koji su mirno protestovali. Besprizornim izvrtanjem činjenica, identično kao kada je počinio ratni zločin agresije na Srbiju, NATO je putem medija kupljenih raznim grantovima, sasvim izvrnuto predstavio događaj.


U javnosti preovladava mišljenje da je pritisak šiptarskih separatista, koji sada sprovode nasiljem i neopravdanim hapšenjima, zapravo metod da se proteraju Srbi i sa severa pokrajine kao što je to već učinjeno južno od reke Ibar. Svakodnevna hapšenja to i potvrđuju.




Da je ovo hapšenje sasvim neosnovano a optužnica iskonstruisana, vidi se i po ponašanju Nemanje Orlovića koji je, kada je video da naoružani specijalci prilaze, prišao da bolje vidi šta se dešava. Kada su uperili oružje u njega podigao je ruke kao da se dešava nešto što se njega ne tiče već je sporedna ličnost u čitavom događaju i prosto se "sklanja". Drugim rečima Orlović nije očekivao da bi on mogao da bude meta što govori o nepostojanju njegove krivice!


Ovakvo ponašanje do ne tako davno otvoreno i javno deklarisanih albanskih separatista kao terorističke organizacije a danas preobučene u "kosovsku policiju" nije moguće opisati drugačije nego kao koordinisane akcije sve tri strane, Vučićevog režima u Beogradu, šiptarskih separatista i Zapada, pre svega američke administracije kao najvećeg neprijatelja srpskog naroda poslednjih nekoliko decenija.





* * *

KM novine su jedini nezavisni srpski medij sa Kosova i Metohije koji se u potpunosti oslanja na podršku svojih čitalaca


Pomozite naš rad






 





Pratite nas na FacebookTwiter ili Instagram


Izvor: KM Novine    :: © 2014 - 2023 ::    Hvala na interesovanju

Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na KMnovine.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KMnovine.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KMnovine.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.