Tzv. Kosovska policija teoriše Srbe u Grnčaru koji ne žele da zaražene svinje budu sahranjene u njihovom selu! (VIDEO)

Izvor: KMnovine.com, 03.Avg.2023, 17:42

Tzv. ''Kosovska policija'' teoriše Srbe u Grnčaru koji ne žele da zaražene svinje budu sahranjene u njihovom selu! (VIDEO)

Tzv. ''Kosovska policija'' teoriše Srbe u Grnčaru koji ne žele da zaražene svinje budu sahranjene u njihovom selu! (VIDEO) Borba Srba za sopstvena prava, tačnije za goli opstanak na Kosovu i Metohiji, je neprestana.




Uprkos krajnje teškom položaju i činjenici da su u toj borbi apsolutno sami, zvanični mediji o tome često ne prenesu ni jednu jedinu reč. Tako se dogodilo i juče kada su Srbi iz sela Grnčar, nedaleko od Kosovske Vitine.
Takozvana >> Pročitaj celu vest na sajtu KMnovine.com << "sanitarna inspekcija" u sistema albanskih separatista određeni broj svinja je proglasila zaraženim, naređeno je njihovo ubijanje a zatim se javio problem ukopavanja tako ubijenih životinja. Međutim, trenutna albanska vlast na Kosovu  iMetohij je lako rešila i taj problem. Lokacija za ukopavanje mrtvih životinja određena je, takoreći, ni manje ni više nego u samom dvorištu Srba sela Grnčar.
Kako meštani navode, počelo se sa ukopavanjem na svega 50 metara od sela!
Razumljivo, meštani su bili apsolutno protiv toga da im se zaraza, čak i da životinje nisu obolele od svinjske kuge kako se neretko dešava tokom sprovođenja ove sumnjive agende sa svinjskom bolešću, pokopava ispred nosa jer će truljenje brojnih lešina neminovno stvoriti epicentar zaraze.
U znak protesta meštani su blokirali put i mirno seli na asfalt pokušavajući da spreče ukop. Ubrzo je reagovala takozvana "Kosovska policija", služba nastala direktno iz terorističe "UĆK", i primenjujući - šta drugo nego teror nad Srbima, nasilno uklonila ljude koji su protestovali. Sve ovo možete pogledati u videu koji jeobjavljen tek na društvenim mrežama, kao što smo rekli, zvanični mediji o tome ćute.










Zbog cenzure i blokiranja svih medija i alternativnih pogleda, pratite naš Telegram kanal


KM novine su jedini nezavisni srpski medij sa Kosova i Metohije koji se u potpunosti oslanja na podršku svojih čitalaca


Pomozite naš rad






 




Pratite nas na FacebookTwiter ili Instagram


Izvor: KM Novine    :: © 2014 - 2023 ::    Hvala na interesovanju

Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na KMnovine.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KMnovine.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KMnovine.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.