Tužilaštvo najavilo istragu posle objavljivanja slike silovanja jedne žene od strane srpskih snaga

Izvor: Danas, 16.Maj.2019, 19:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tužilaštvo najavilo istragu posle objavljivanja slike silovanja jedne žene od strane srpskih snaga

Specijalno tužilaštvo Kosova (STK) objavilo je danas da će pokrenuti istragu o silovanju 35-godišnje Albanke od strane srpskih snaga tokom rata na Kosovu 1998–99. godine koju je danas medijima predstavila poslanica Skupštine Kosova Fljora Brovina. Članak Tužilaštvo najavilo istragu posle objavljivanja slike silovanja jedne žene od strane srpskih snaga se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tužilaštvo najavilo istragu posle objavljivanja slike silovanja jedne žene od strane srpskih snaga

Izvor: NoviMagazin.rs, 16.Maj.2019

Specijalno tužilaštvo Kosova (STK) objavilo je danas da će pokrenuti istragu o silovanju 35-godišnje Albanke od strane srpskih snaga tokom rata na Kosovu 1998–99. godine koju je danas medijima predstavila poslanica Skupštine Kosova Fljora Brovina...Tužilaštvo je u saopštenju za medije saopštilo...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Brovina se izvinila zbog 'fotografije' žrtve ratnog silovanja na Kosovu

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 17.Maj.2019, 13:38

Nakon ispitivanja u policiji, poslanica Demokratske partije Kosova Fljora Brovina izvinula se građanima Kosova zbog slike koju je u četvrtak objavila u Skupštini Kosova.

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.