Tužilac saopštio JEZIVE DETALJE koji su uplašili građane!

Izvor: BKTV News, 07.Avg.2017, 11:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tužilac saopštio JEZIVE DETALJE koji su uplašili građane!

Motiv napada nije poznat.

U dvorište kuće pripadnika kosovske policije u Zubinom Potoku bačena je eksplozivna naprava, od čije je detonacije načinjena materijalna šteta, preneo je RTS pozivajući se na izjavu zamenika regionalnog direktora Kosovske policije za sever, Besima Hotija.

Radomir na saslušanju priznao da je ubio sina, pa pokušao da opravda zločin

"Slučaj se dogodio oko 2.30. Povređenih nema, dok je oštećenja bilo na tri vozila >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << koja su bila parkirana u blizini. Pokušano je i da se zapali njegovo privatno vozilo", precizirao je Hoti.

Na uviđaj su izašle regionalne istražne jedinice, koje će utvrditi vrstu eksplozivne naprave.

Motiv napada nije poznat i istraga je u toku, a tužilac je slučaj okarakterisao kao težak pokušaj ubistva i izazivanje opšte opasnosti.

Otac dvoje dece se potukao u kafani, pa ga našli mrtvog, supruga očajna!
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.