Turčin veći Srbin od Srba jer je realan (VIDEO)

Izvor: KMnovine.com, 07.Apr.2016, 16:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Turčin veći Srbin od Srba jer je realan (VIDEO)

Turski glumac nonšalantno održao lekciju srpskim kvazi - političarima i intelektualcima o Kosovu i Metohiji.


   
Vučiću...Turski glumac Burak Ozčivit održao lekciju    



Tolerancija, normalizacija, dijalog, ustupci, rezultati, "paralelne institucije", Ahtisarijev plan, evropske integracije i drugi kukavički izrazi svojstveni su "naprednim" Srbima koji nas nemilosrdno vraćaju u doba otomanskog >> Pročitaj celu vest na sajtu KMnovine.com << carstva i gubitka države i identiteta. A onda se pojavi pripadnik države naslednice otomanskog carstva i stvari vrati na svoje mesto. I to samo zato što je srećan jer je u Srbiji, kako je na prištinskom aerodromu izjavio turski glumac.

Šiptarski mediji su to preneli kao skandal a skandal je jedino ono što radi srpska vlast od kada joj je načelu Aleksandar Vučić i pre njega Ivica Dačić. Sve ostalo je kako i jeste a što je u dve rečenice potvrdio glumac Burak Ozčivit koji u turskoj seriji "Sulejman veličanstveni" glumi Bali Bega.

On je novinarima koji su ga sačekali na prištinskom aerodromu rekao da je srećan što je u Srbiji i to ponovio.

  POGLEDAJTE VIDEO:



Lekcija svakako poučna za savremene srpske političare slabog karaktera, srca, poznavanja svoje istorije i države, održana je prilikom njegovog dolaska na premijeru filma "Moj brat" održanoj u Novom Pazaru kada je svoje obožavaoce pozdravio na srpskom jeziku zahvaljujući se toplu dobrodošlicu i prijem.



Izvor: KM Novine    :: © 2014 - 2016 ::    Molimo za navođenje izvora


Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na KMnovine.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KMnovine.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KMnovine.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.