Tukao ga predsednik opštine Parteš?

Izvor: B92, 19.Avg.2013, 19:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tukao ga predsednik opštine Parteš?

Pasjane -- Poljoprivrednik Gavrilo Ničić iz sela Pasjane izjavio je da ga je predsednik kosovske opštine Parteš Nenad Cvetković "Cicko" fizički napao u centru tog sela.

Cvetković je, inače, član Samostalne liberalne stranke zamenika kosovske vlade Slobodana Petrovića.

Ničić je rekao da je juče bio ispred prodavnice u centru Pasjane sa društvom, a da je pored te prodavnice predsednik opštine Parteš otvorio kancelariju za lokalne izbore.

"Neki njegovi >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << telohranitelji su počeli da me vređaju, a među njima je bio i Zoran Jevtić, koji radi u preduzeću u Batočini. Nakon što su me vređali, ja sam im rekao da su lažovi i nepošteni i nikada neću glasati za njih, jer je to moje demokratsko pravo", kazao je 60-godišnji Ničić Tanjugu.

U tom trenutku, prema njegovim tvrdnjama, predsednik opštine Parteš Nenad Cvetković ga je uhvatio za ruku i silom uveo u kancelariju.

"U prisustvu njegovih telohranitelja i tog Zorana Jevtića počeo je da me udara pesnicama po telu, stomaku i u glavu. Tukao me svugde po telu i potom me izbacio iz kancelarije. Dotučen i krvav zvao sam policiju iz Gnjilana koja je došla i odvezla me do ambulante, gde sam previjen i dobio injekciju, a potom sam dao izjavu i u policiji Kosova", tvrdi Ničić.

Tanjug je povodom ovog incidenta pokušao da stupi u kontakt sa Cvetkovićem, ali se on nije javljao na telefonske pozive.

Cvetković je RTS-u rekao da nije napao Ničića i da misli da je u pitanju "kampanja protiv njega".

Portparol policije u Gnjilanu Ismet Hašani, kako je naveo RTS, rekao je da je Ničić prijavio policiji napad, ali da ga policija nije saslušala jer je, kako tvrde, bio pod dejstvom alkohola.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Napadnut poljoprivrednik kod Gnjilana

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 19.Avg.2013

Poljoprivrednik Gavrilo Ničić iz sela Pasjane izjavio je danas da ga je predsednik kosovske opštine Parteš Nenad Cvetković "Cicko", član Samostalne liberalne stranke zamenika premijera kosovske vlade Slobodana Petrovića, fizički napao u centru sela Pasjane.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.