Troje Srba napalo kosovske policajce u Zvečanu - jedan povređen

Izvor: KMnovine.com, 24.Jun.2015, 06:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Troje Srba napalo ''kosovske policajce'' u Zvečanu - jedan povređen

Troje Srba napalo ''kosovske policajce'' u Zvečanu - jedan povređen Read more: http://www.kmnovine.com/2015/06/kps-napad-u-zvecanu.html#ixzz3dx7H1GCr Tri osobe, napale i ranile pripadnike tzv. "kosovske policije", u Zvečanu na KiM. Napad se dogodio juče popodne.


   
Ilustracija: Vozila kosovske policije u blizini mosta na Ibru / Foto: KM Novine    
Jedan od napadača je i ženska osoba >> Pročitaj celu vest na sajtu KMnovine.com << iz Zemuna. U napadu je jedan policajac povređen koji je radi lečenja, smešten u bolnici u Kosovskoj Mitrovici.

Šiptarskim medijima je potvrđeno da je policajac povređen i da se zove Rade. U vreme napada on se nalazio "na službenoj dužnosti". Napadači su upotrebili hladno oružje, sumnja se da je to bio nož.

Vest je potvrdio i zamenik direktora Kosovske policije za sever Besim Hoti. Prema njegovim rečima, policija je uhapsila dve osobe, dok je treća u bekstvu". On je dodao da do sada nisu poznati motivi napada i da policija "naporno radi" na rasvetljavanju slučaja.


Pripremile: KM Novine

Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na KMnovine.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KMnovine.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KMnovine.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.