Trogodišnja devojčica pala sa terase

Izvor: RTS, 11.Dec.2014, 21:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Trogodišnja devojčica pala sa terase

Trogodišnja devojčica povređena je u Kosovskoj Mitrovici kada je pala sa terase porodičnog stana, koji je na prvom spratu u naselju Bošnjačka mahala.

Nesrećni slučaj dogodio se prepodne, a devojčica A. S. je nakon hospitalizacije u bolnici u Kosovskoj Mitrovici transportovana na dalje lečenje u Klinički centar u Kragujevcu, prenosi Tanjug.

Direktor Zdravstvenog centra u Mitrovici Milan Ivanović kaže da je devojčica primljena na hirurško odeljenje >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << gde joj je ustanovljen hematom na glavi i krvarenje iz nosa.

"Nakon što joj je ukazana pomoć, njeno stanje je stabilno i nakon toga je transportovana za Kragujevac u tamošnju neurohiruršku kliniku", dodaje Ivanović.

Regionalni šef operative kosovske policije Željko Bojić ističe da je policija upoznata sa slučajem i da su policijske jedinice izašle na lice mesta nakon što su obavešteni o nesreći.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Trogodišnja devojčica pala sa terase u Mitrovici

Izvor: Mondo, 11.Dec.2014

Devojčica (3) je povređena danas u Kosovskoj Mitrovici kada je pala sa terase porodičnog stana, koji je na prvom spratu u naselju Bošnjačka mahala...Foto: Ilustracija: Guliver/Getty Images/Thinkstock..Nesrećni slučaj dogodio se nešto pre podne a devojčica A.S. je nakon što je hospitalizovana...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.