Petković: Zahvaljujući diplomatskoj akciji Beograda, lekovi stigli na KiM VIDEO

Izvor: B92, 04.Nov.2023, 11:20

Petković: Zahvaljujući diplomatskoj akciji Beograda, lekovi stigli na KiM VIDEO

Zahvaljujući intenzivnoj i dugoj diplomatskoj borbi Beograda, kontingent naših lekova stigao je na KiM i uskoro će biti dopremljen u srpske bolnice.

Ovo je dans saopštio direktor Kancelarije za KiM Petar Petković.

"Dva šlepera i kamion s neophodnim lekovima i infuzionim rastvorima sinoć su ušli na KiM i biće nakon procedura raspoređeni po našim zdravstvenim ustanovama", naveo je Petković na platformi X.

Zbog gotovo dvogodišnje blokade i opstrukcije >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Prištine koja je izmišljala razne administrativne prepreke, bili smo na pragu humanitarne katastrofe, istakao je on.

"O tome je Beograd redovno upozoravao zvaničnike EU tokom dijaloga, ali i ostale međunarodne aktere. Nikad nećemo odustati od našeg naroda na KiM!", zaključio je on.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

DVA ŠLEPERA LEKOVA STIGLA NA KIM Petković: Diplomatska akcija Beograda, medikamenti uskoro u srpskim bolnicama (FOTO, VIDEO)

Izvor: Blic, 04.Nov.2023

Zahvaljujući intenzivnoj i dugoj diplomatskoj borbi Beograda, kontingent naših lekova stigao je na Kosovo i Metohiju i uskoro će biti dopremljen u srpske bolnice, saopštio je danas direktor Kancelarije za KiM Petar Petković.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.