Izvor: Blic, 04.Nov.2023, 11:34

DVA ŠLEPERA LEKOVA STIGLA NA KIM Petković: Diplomatska akcija Beograda, medikamenti uskoro u srpskim bolnicama (FOTO, VIDEO)

Zahvaljujući intenzivnoj i dugoj diplomatskoj borbi Beograda, kontingent naših lekova stigao je na Kosovo i Metohiju i uskoro će biti dopremljen u srpske bolnice, saopštio je danas direktor Kancelarije za KiM Petar Petković.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

KONTINGENT SRPSKIH LEKOVA USKORO U BOLNICAMA NA KiM Petković: Beograd sprečio humanitarnu katastrofu FOTO

Izvor: Pančevac-online.com, 04.Nov.2023

Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar Petković oglasio se na svom zvaničnom „X“ profilu (bivši Tviter) istakavši da će kontingent naših lekova uskoro biti dopremljen u bolnice na KiM. – Zahvaljujući intenzivnoj i dugoj diplomatskoj borbi Beograda, kontingent naših lekova uskoro...

Nastavak na Pančevac-online.com...

Petković: Lekovi iz centralne Srbije uskoro u bolnicama na Kosovu i Metohiji

Izvor: NoviMagazin.rs, 04.Nov.2023

Direktor Kancelarije Vlade Srbije za Kosovo i Metohiju Petar Petković izjavio je danas da će kontigent lekova iz centralne Srbije uskoro biti dopremljen bolnicama u srpskim sredinama na Kosovu i Metohiji.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.