Izvor: Danas, 22.Sep.2021, 08:15

Trajković: Kurti nije spreman ni na šta drugo osim suštinskog reciprociteta

Dogovor iz 2016. godine koji je potpisao tadašnji direktor Kancelarije za KiM Marko Đurić ispred Srbije je nešto što je poslužilo kao pokriće Aljbinu Kurtiju da interveniše nakon njegovog isteka. Jer prosto nije postignut novi sporazum, a govori se da će se primenjivati reciprocitet - navodi za Danas predsednica Evropskog pokreta Srba sa Kosova Rada Trajković, povodom odluke Prištine da oduzima automobilske registracione tablice sa "KS" oznakom.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Trajković: Kurti spreman samo na suštinski reciprocitet

Izvor: NoviMagazin.rs, 22.Sep.2021

Predsednica Evropskog pokreta Srba sa Kosova i Metohije Rada Trajković izjavila je danas povodom odluke Prištine da oduzima automobilske tablice sa KS oznakom, da kosovski premijer Aljbin Kurti nije spreman "ni na šta drugo", sem na nešto što podrazumeva "suštinski reciprocitet", odnosno, da će...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.